Varaa pöytä

Lumoamo on elämyksellinen ympäristö erilaisiin tilaisuuksiin. Viidennessä kerroksessa sijaitseva kokous- ja juhlamaailma Lumoamo on luotu rikastuttamaan tapahtumien lumoavimpia hetkiä.

Varaa oma tilaisuutesi:
Tampereen myyntipalvelu
P. 03 383 0100
sales.tampere@laplandhotels.com

 

BUFFET ROUTA

82 € / hlö

Maustettuja salaatteja, valkosipuli-ruiskrutonkeja ja omena-sinappikastiketta M
Lapin hunajalla maustettua punajuurta   L, G
Kaskinaurista ja lehtikaalipestoa M, G
Omenaa, selleriä ja karamellisoitua pähkinää M, G 
Paahdettua kurpitsaa, vuohenjuustomoussea ja paahdettuja kurpitsansiemeniä L, G 
Grillattua ja pikkelöityä kurkkua M, G
Pikkelöityä punasipulia M,G
Yrtticouscous M
Puikula-kylmäsavulohisalaattia M, G

Jäämeren katkarapuja  L, G
Lämminsavustettua lohta ja tillikreemiä M, G
Sokerísuolattua siikaa ja fenkolia

Puikulaperunaohukaisia L
- Kirjolohenmätiä, vuolukermaa ja tilliä L

Savuporoa, vuolukermaa ja saaristolaisleipää L
Härkäpastramia ja kuusenkerkkäpestoa M, G

Perunarieskaa ja vaahdotettua voita VL 

Paistettua kuhaa, rapukastiketta ja fenkoliöljyä  L, G
Poron etuselkää, tyrnikastiketta ja kuusenkerkkää M, G
Emmervehnää ja tatteja  L 
Paahdettua puikulaperunaa ja ruskistettua voita L, G

Hillafinancier, vaniljavaahtoa ja paahdettua valkosuklaata   G

Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.

BUFFET JOIKU

65 € / hlö

Grillattua sydänsalaattia, lehtipersiljaa ja friteerattua sipulia  M, G
Yrttisalaattia ja savumuikkumajoneesia M, G
Krutonkeja  M
Paahdettuja kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä M, G
Yrtticouscous M ja kuusenkerkkäjogurttia L, G
Varhaisperunasalaattia   M, G
Paahdettua broccoliinia ja kotimaista vuohenjuustoa L, G
Kuivattua tomaattia, parsaa ja sitrusaiolia M, G
Marinoitua punasipulia   M, G
Grillattua ja marinoitua kurkkuja M, G

Jäämeren katkarapuja M, G
Kylmäsavustettua lohta, kirjolohenmätiä ja tilliä M, G
Sokerisuolattua siikaa ja korvasieniä  M, G
Pikkelöityä rautua, fenkolia ja sipulia M, G

Savuporomoussea ja paahdettua saaristolaisleipää L

Perunarieskaa ja vaahdotettua voita L

Paistettua Miekojärven kuhaa, simpukkaa ja kevätsipuliöljyä L, G
Poronpaistikäristys, puikulamuusia, Lapin puolukkaa ja suolakurkkua L, G
Grillattua varhaiskaalia ja lehtikaalipestoa  L , G
Kevätvihanneksia ja ruskistettua voita L, G

Leipäjuustoa ja maarianheinällä maustettua mustikkahilloa L, G
Raparperia ja vanilja-jogurttivaahtoa L, G
Hillafinancier L, G 

Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.