Lumoamo on elämyksellinen ympäristö erilaisiin tilaisuuksiin. Viidennessä kerroksessa sijaitseva kokous- ja juhlamaailma Lumoamo on luotu rikastuttamaan tapahtumien lumoavimpia hetkiä.
Varaa oma tilaisuutesi:
Tampereen myyntipalvelu
P. 03 383 0100
sales.tampere@laplandhotels.com
BUFFET ROUTA
82 € / hlö
Maustettuja salaatteja, valkosipuli-ruiskrutonkeja ja omena-sinappikastiketta M
Lapin hunajalla maustettua punajuurta L, G
Kaskinaurista ja lehtikaalipestoa M, G
Omenaa, selleriä ja karamellisoitua pähkinää M, G
Paahdettua kurpitsaa, vuohenjuustomoussea ja paahdettuja kurpitsansiemeniä L, G
Grillattua ja pikkelöityä kurkkua M, G
Pikkelöityä punasipulia M,G
Yrtticouscous M
Puikula-kylmäsavulohisalaattia M, G
Jäämeren katkarapuja L, G
Lämminsavustettua lohta ja tillikreemiä M, G
Sokerísuolattua siikaa ja fenkolia
Puikulaperunaohukaisia L
- Kirjolohenmätiä, vuolukermaa ja tilliä L
Savuporoa, vuolukermaa ja saaristolaisleipää L
Härkäpastramia ja kuusenkerkkäpestoa M, G
Perunarieskaa ja vaahdotettua voita VL
Paistettua kuhaa, rapukastiketta ja fenkoliöljyä L, G
Poron etuselkää, tyrnikastiketta ja kuusenkerkkää M, G
Emmervehnää ja tatteja L
Paahdettua puikulaperunaa ja ruskistettua voita L, G
Hillafinancier, vaniljavaahtoa ja paahdettua valkosuklaata G
Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.
BUFFET JOIKU
65 € / hlö
Grillattua sydänsalaattia, lehtipersiljaa ja friteerattua sipulia M, G
Yrttisalaattia ja savumuikkumajoneesia M, G
Krutonkeja M
Paahdettuja kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä M, G
Yrtticouscous M ja kuusenkerkkäjogurttia L, G
Varhaisperunasalaattia M, G
Paahdettua broccoliinia ja kotimaista vuohenjuustoa L, G
Kuivattua tomaattia, parsaa ja sitrusaiolia M, G
Marinoitua punasipulia M, G
Grillattua ja marinoitua kurkkuja M, G
Jäämeren katkarapuja M, G
Kylmäsavustettua lohta, kirjolohenmätiä ja tilliä M, G
Sokerisuolattua siikaa ja korvasieniä M, G
Pikkelöityä rautua, fenkolia ja sipulia M, G
Savuporomoussea ja paahdettua saaristolaisleipää L
Perunarieskaa ja vaahdotettua voita L
Paistettua Miekojärven kuhaa, simpukkaa ja kevätsipuliöljyä L, G
Poronpaistikäristys, puikulamuusia, Lapin puolukkaa ja suolakurkkua L, G
Grillattua varhaiskaalia ja lehtikaalipestoa L , G
Kevätvihanneksia ja ruskistettua voita L, G
Leipäjuustoa ja maarianheinällä maustettua mustikkahilloa L, G
Raparperia ja vanilja-jogurttivaahtoa L, G
Hillafinancier L, G
Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.