Varaa pöytä

Aitiomenu

Lämpimistä ruoista yhtenäinen valinta koko seurueelle. 

Savuporolasagnea, punajuurta ja tomaatti-sipulisalaattia 26 L
Hirvipullat riistakermakastikkeella, puikulaperunamuusia ja puolukkaa 26 L
Poronkäristystä, puikulaperunamuusia, puolukkaa ja suolakurkkua 33 L, G
Kermaista lohikeittoa L, G, luomu ruisleipää M ja voita 19 L

Poronkaretta ja riistakastiketta 70 L, G
Pororagù, selleripyreetä  ja pikkelöityä puolukkaa
Lämmintä puikulaperunasalaattia

Kokki tulee viimeistelemään annoksen paikan päälle

Lämpimien ruokien lisäksi:
-Poromustamakkaraa ja puolukkahilloa 9 L

Lämpimien ruokien kanssa tarjoilemme 
kuusenkerkkäfocacciaa ja ruskistettua voita L

Sydänsalaattia, paahdettuja ja pikkelöityjä kasviksia ja tillimajoneesia 22 L, G
Valitse lisäksi lämminsavulohta tai leipäjuustoa

Tattariblini, vuolukermaa, sipulia ja suolakurkkua 14/kpl L
- Kitkan muikunmätiä 6 M, G

Makupalat  29 L
Päivän suolainen valikoima Lapin parhaista raaka-aineista

Makupalojen lisäksi:
-Kuningasrapua Bygeijasta, leipää ja aioli 150g / 31  ja 300g / 51 L
 
Salaattien, makupalojen ja blinien kanssa tarjoilemme
kuusenkerkkäfocacciaa ja ruskistettua voita L

Pientä naposteltavaa 8 M, G
puikula- ja porosipsejä, porosalamia, cashew-pähkinää, porkkanaa ja juureshummusta

Jälkiruoaksi:
Pientilajuustoja, yrttinäkkäriä ja lakkahilloa 12 L
Hillaa ja paahdettua valkosuklaata 8  
Piimä-mustikkapannacotta ja mantelia 8 L, G