Varaa pöytä

AITIOMENU

Ruoista yhtenäinen valinta koko seurueelle

ALKUUN

Makupalat 30 L
- Päivän suolainen valikoima Lapin parhaista raaka-aineista

Puikulaperunaohukaisia, vuolukermaa ja muikunmätiä 21 L

Sydänsalaattia, marinoitua tomaattia ja kuusenkerkkä-valkosipulikrutonkeja 22 L, G
- Valitse lisäksi lämminsavulohta tai leipäjuustoa
- Hapanjuurileipää ja vaahdotettua voita L

Pientä naposteltavaa 8 L, G
- Puikula- ja porosipsejä ja kuusenkerkällä maustettu kermaviilikastike

ISOMPAAN NÄLKÄÄN

Poromustamakkaraa, poronakkeja ja kermaista puikulaperunasalaattia 19 L
- Puolukkahilloa ja sinappimajoneesia
- Hapanjuurileipää ja vaahdotettua voita L

Savuporolasagnea 26 L
- Tomaatti-sipulisalaattia ja vuohenjuustoa
- Hapanjuurileipää ja vaahdotettua voita L 

Kermainen lohikeitto L, G, luomu ruisleipää M ja kirnuvoita L, 19

Soijawokkia, kuusiteriyakia ja lehtikaali-sipulipaistos 18
- Yrttiriisiä

Porokebab, puikulaperunaranskalaisia ja kaalisalaattia 24
- Tomaattikastiketta, jogurttia ja pikkelöityä chiliä

LOPUKSI

Pientilajuustoja, yrttinäkkileipää ja lakkahilloa 14 L

Hillaa, jogurttia ja paahdettua valkosuklaata 8

Piimä-mustikkapannacotta 8 L, G
- Mustikkahilloa ja kauracrumblea

LISÄKSI

3 ruokalajin yllätysmenu Lapin parhaista raaka-aineista 80
- Kokki viimeistelee annokset paikanpäällä aitiossa

Varaa aitio