Lumoamo on elämyksellinen ympäristö erilaisiin tilaisuuksiin. Viidennessä kerroksessa sijaitseva kokous- ja juhlamaailma Lumoamo on luotu rikastuttamaan tapahtumien lumoavimpia hetkiä.
Varaa oma tilaisuutesi:
Tampereen myyntipalvelu
P. 03 383 0100
sales.tampere@laplandhotels.com
BUFFET ROUTA
82 € / hlö
Maustettuja salaatteja, valkosipuli-ruiskrutonkeja ja omena-sinappikastiketta M
Lapin hunajalla maustettua punajuurta L, G
Kaskinaurista ja lehtikaalipestoa M, G
Omenaa, selleriä ja karamellisoitua pähkinää M, G
Paahdettua kurpitsaa, vuohenjuustomoussea ja paahdettuja kurpitsansiemeniä L, G
Grillattua ja pikkelöityä kurkkua M, G
Pikkelöityä punasipulia M,G
Yrtticouscous M
Puikula-kylmäsavulohisalaattia M, G
Jäämeren katkarapuja L, G
Lämminsavustettua lohta ja tillikreemiä M, G
Sokerísuolattua siikaa ja fenkolia
Puikulaperunaohukaisia L
- Kirjolohenmätiä, vuolukermaa ja tilliä L
Savuporoa, vuolukermaa ja saaristolaisleipää L
Härkäpastramia ja kuusenkerkkäpestoa M, G
Perunarieskaa ja vaahdotettua voita VL
Paistettua kuhaa, rapukastiketta ja fenkoliöljyä L, G
Poron etuselkää, tyrnikastiketta ja kuusenkerkkää M, G
Emmervehnää ja tatteja L
Paahdettua puikulaperunaa ja ruskistettua voita L, G
Hillafinancier, vaniljavaahtoa ja paahdettua valkosuklaata G
Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.
BUFFET JOIKU
65 € / hlö
Kevätsipuliöljyllä maustettuja salaatteja M, G
Caesarsalaattia ja kotimaista vuohenjuustoa L, G
Krutonkeja M
Savulohi-varhaisperunasalaattia ja kananmunaa M, G
Marinoitua parsaa ja sitruskreemiä M, G
Savuporo-couscous ja jogurttikastiketta L
Paahdettua broccoliinia, kotimaista vuohenjuustoa ja aiolia L, G
Tomaattia, mozzarellaa ja kuusenkerkkäpestoa L, G
Jäämeren katkarapuja, sitruunaa ja tilliä M, G
Kylmäsavustettua lohta, jääfenkolia ja kirjolohenmätiä M, G
Lasimestarinlohta M, G
Mummonkurkkuja ja pikkelöityä punasipulia M, G
Bresaolaa, parmesanjuustoa ja gremolataa L, G
Perunarieskaa M, mallasleipää L ja voita L
Paistettua siikaa, sitrus-voikastiketta ja rapuöljyä L, G
Poronpaistikäristystä, puikulamuusia, Lapin puolukkaa ja suolakurkkua L, G
Ohraa, parsaa ja sitruunaa L
Paahdettuja kevätvihanneksia ja Lapin hunajaa M, G
Leipäjuustoa ja hillaa L, G
Raparperia, mantelia ja valkosuklaata G
Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.