Varaa pöytä

Lumoamo on elämyksellinen ympäristö erilaisiin tilaisuuksiin. Viidennessä kerroksessa sijaitseva kokous- ja juhlamaailma Lumoamo on luotu rikastuttamaan tapahtumien lumoavimpia hetkiä.

Varaa oma tilaisuutesi:
Tampereen myyntipalvelu
P. 03 383 0100
sales.tampere@laplandhotels.com

 

BUFFET ROUTA

82 € / hlö

Maustettuja salaatteja, valkosipuli-ruiskrutonkeja ja omena-sinappikastiketta M
Lapin hunajalla maustettua punajuurta   L, G
Kaskinaurista ja lehtikaalipestoa M, G
Omenaa, selleriä ja karamellisoitua pähkinää M, G 
Paahdettua kurpitsaa, vuohenjuustomoussea ja paahdettuja kurpitsansiemeniä L, G 
Grillattua ja pikkelöityä kurkkua M, G
Pikkelöityä punasipulia M,G
Yrtticouscous M
Puikula-kylmäsavulohisalaattia M, G

Jäämeren katkarapuja  L, G
Lämminsavustettua lohta ja tillikreemiä M, G
Sokerísuolattua siikaa ja fenkolia

Puikulaperunaohukaisia L
- Kirjolohenmätiä, vuolukermaa ja tilliä L

Savuporoa, vuolukermaa ja saaristolaisleipää L
Härkäpastramia ja kuusenkerkkäpestoa M, G

Perunarieskaa ja vaahdotettua voita VL 

Paistettua kuhaa, rapukastiketta ja fenkoliöljyä  L, G
Poron etuselkää, tyrnikastiketta ja kuusenkerkkää M, G
Emmervehnää ja tatteja  L 
Paahdettua puikulaperunaa ja ruskistettua voita L, G

Hillafinancier, vaniljavaahtoa ja paahdettua valkosuklaata   G

Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.

BUFFET JOIKU

65 € / hlö

Kevätsipuliöljyllä maustettuja salaatteja M, G 
Caesarsalaattia ja kotimaista vuohenjuustoa L, G 
Krutonkeja M 
Savulohi-varhaisperunasalaattia ja kananmunaa M, G 
Marinoitua parsaa ja sitruskreemiä M, G 
Savuporo-couscous ja jogurttikastiketta L 
Paahdettua broccoliinia, kotimaista vuohenjuustoa ja aiolia L, G 
Tomaattia, mozzarellaa ja kuusenkerkkäpestoa L, G
 
Jäämeren katkarapuja, sitruunaa ja tilliä M, G 
Kylmäsavustettua lohta, jääfenkolia ja kirjolohenmätiä M, G
Lasimestarinlohta M, G 
Mummonkurkkuja ja pikkelöityä punasipulia M, G 
Bresaolaa, parmesanjuustoa ja gremolataa L, G 
 Perunarieskaa M, mallasleipää L ja voita L 
  
Paistettua siikaa, sitrus-voikastiketta ja rapuöljyä L, G 
Poronpaistikäristystä, puikulamuusia, Lapin puolukkaa ja suolakurkkua L, G 
Ohraa, parsaa ja sitruunaa L 
Paahdettuja kevätvihanneksia ja Lapin hunajaa M, G 
 
Leipäjuustoa ja hillaa L, G 
Raparperia, mantelia ja valkosuklaata G 
 

Menut ennakkotilauksesta ryhmille, yhtenäinen menuvalinta. Buffet edellyttää 30 hengen ryhmää.