Banquet menut
Menu 1
Sokerisuolattua Perämeren siikaa, tilliä ja piimää L
Poroa kahdella tavalla, kuusenkerkkä-puikulaperunakroketti ja puolukkakastiketta L
Hillaa, koivua ja marenkia G
65 €
Menu 2
Maa-artisokkakeittoa, omenaa ja pikkelöityjä metsäsieniä L, G
Paistettua rautua, palsternakkaa ja kala-fenkolikermaa L, G
Piimä-mustikkapannacotta, mantelia ja mustikkahilloketta L, G
52 €
Menu 3
Punajuuritartar, vuohen gryère-juustoa ja savumajoneesia L, G
Tattirisottoa, lehtikaalia ja salvia-valkosipuliöljyä L, G
Briossia, kuusenkerkkää ja koivusiirapilla marinoitua mustikkaa L
44 €
Lisäksi väliruoaksi:
Puolukkarahka-sorbetti 5 € L, G
Pientilajuusto ja hilloke 6 € L, G