Varaa pöytä

Banquet menut

Menu 1
Sokerisuolattua Perämeren siikaa, tilliä ja piimää  L
Poroa kahdella tavalla, kuusenkerkkä-puikulaperunakroketti ja puolukkakastiketta L
Hillaa, koivua ja marenkia G
65 € 

Menu 2
Maa-artisokkakeittoa, omenaa ja pikkelöityjä metsäsieniä L, G
Paistettua rautua, palsternakkaa ja kala-fenkolikermaa  L, G
Piimä-mustikkapannacotta, mantelia ja mustikkahilloketta  L, G
52 € 

Menu 3
Punajuuritartar, vuohen gryère-juustoa ja  savumajoneesia  L, G
Tattirisottoa, lehtikaalia ja salvia-valkosipuliöljyä L, G
Briossia, kuusenkerkkää ja koivusiirapilla marinoitua mustikkaa L
44 € 

Lisäksi väliruoaksi:
Puolukkarahka-sorbetti 5 €  L, G
Pientilajuusto ja hilloke 6 €  L, G